Zgodovina

Nagode

Začetki podjetja ELITA NAGODE d.o.o. segajo v leto 1989, ko je lastnik podjetja Marko Nagode, po izobrazbi gradbeni tehnik, pridobil dovoljenje za opravljanje obrtne dejavnosti, natančneje gradbenih del ter opravljal dela kot samostojni podjetnik. Kmalu za tem je s še dvema samostojnima podjetnikoma ustanovil družbo, ki je opravljala dela tako doma in kot tudi v tujini. Po 10 letih skupnega delovanja so se razšli ter ponovno nadaljevali samostojno pot.

Ker je skozi čas povpraševanje po uslugah hitro naraščalo, ter so se s tem povečevale tudi zaposlitvene zmožnosti in potrebe, se je oktobra 2007  podjetje razvilo v družinsko podjetje ELITA NAGODE d.o.o. , ki ga odlikujejo kakovost, natančnost in pravočasnost izvajanja storitev ter lojalnost zaposlenih. V tem obdobju smo tudi razširili naše usluge. Trenutno zaposlujemo 10 ljudi in imamo več pogodbenih izvajalcev.

Podjetje je usmerjeno k celostnim rešitvam, od svetovanja, gradnje objektov, sanacij in adaptacij do zaključnih gradbenih del, vključno z ureditvijo okolice.

Dela izvajamo s svojimi zaposlenimi, lastnimi stroji ter ostalo gradbeno mehanizacijo in opremo. Pri storitvah, za katere nismo dovolj usposobljeni, pa uspešno sodelujemo s kooperanti in obrtniki.

 

Vizija/Cilji

Podjetje želimo uveljaviti kot sinonim za kakovost in zanesljivost. Kakovost in znanje iz  gradbeništva želimo še dvigniti do vseh zahtevnostnih ravni. Poslanstvo podjetja je, da s svojim strokovnim znanjem, sledenjem trendom, lastno inovativnostjo, spoštovanjem dogovorjenih rokov in s konkurenčnimi cenami zadovoljujemo naše kupce.

Pri tem je pomembno, da nekaj tega vračamo tudi družbi, predvsem skozi vlaganje in udejstvovanje v razne športne panoge in kulturne dogodke.